„Slujitorul poporului”, în curând pe Pro TV

Compania de distribuție Eccho Rights a declarat că serialul care îl are în rolul principal pe Volodimir Zelenski a fost cumpărat de mai multe televiziuni, printre care se află și Pro TV. În curând, acesta va putea fi urmărit de întreaga lume, iar oamenii susțin în comentarii că este o mișcare bună din partea postului.


„În calitate de distribuitori internaționali ai serialului ‘Servant of the People’, creat de președintele Zelenskiy și care îl are în rol principal, poziția Eccho Rights este că cel mai bun sprijin pe care industria globală de televiziune îl poate oferi Ucrainei astăzi este să împărtășească această poveste. Serialul este o comedie, dar și un document important de unde provine Zelenskiy. Președintele său fictiv este un om normal, care își dezvoltă rolul de lider eroic și adorat. În timp ce scenariul lumii reale cu care se confruntă Zelenskiy și poporul ucrainean este mult mai sumbru și îngrozitor decât comedia serialului. Există paralele evidente cu situația din lumea reală, iar „Servant of the People” este o piesă fascinantă, importantă și istorică a televiziunii.”, a transmis Eccho Rights, potrivit tvmania.ro.


În acest serial, Volodmir Zelenski joacă rolul lui Vasili Petrovici Goloborodko, un profesor de liceu care a devenit președintele țării, după ce videoclipul filmat de un elev în care denunța corupția din Ucraina a devenit viral.

Serialul a avut un succes imens în Ucraina și este cel datorită căruia Zelenski a reușit să le câștige și mai tare admirația oamenilor. ajungând președinte și în viața reală. Unii spun că și-a jucat rolul vieții, iar oamenii din întreaga lume sunt interesați să îl urmărească.