Elena Matei, mărturisiri după eliminarea din concurs

Lupta de la Survivor România a luat sfârșit în urmă cu doar câteva zile, când Războinicii au pierdut jocul pentru imunitate. Nimeni nu se aștepta ca la finalul zilei să rămână fără una dintre cele mai puternice fete din echipă. Telespectatorii nu au simpatizat-o atât de tare încât să îi acorde susținere, așa că a fost nevoită să își la revedere în lacrimi de la colegii ei.

Recent, a ajuns acasă și a oferit și primele declarații despre ceea ce se petrece în Republica Dominicană. Blondina a avut timp suficient la dispoziție să își facă o părere atât despre Războinici, cât și despre Faimoși. Ei bine, se pare că nu îl are nici ea prea mult la suflet pe Emil Rengle pe care l-ar fi trimis în exil fără niciun regret. În plus, Elena Matei a spus cine va ajunge în România cu trofeul, din punctul ei de vedere.


„Dintre toți, îl trimit în exil pe Rengle. El merită cel mai mult. Atitudinea lui… Energia lui cum face. Are o părere prea bună despre el. Crede că toată lumea îl iubește acasă. Cu trofeul în mână îi văd pe Delea sau pe Drăgulescu, la băieți. La fete, Ștefania sau Elena Chiriac”, a declarat Elena Matei, la Extrashow.