Sore, despre lupta cu kilogramele în plus

Deși a fost mereu slabă, stârnind invidia multor femei de vârsta sa, în timpul sarcinii trupul ei a suferit o transformare destul de mare, iar kilogramele acumulate erau vizibile. După ce a adus-o pe lume pe fiica sa, ea nu a stat cu mâinile în sân, ci a încercat să ajungă la forma care a consacrat-o, iar la momentul actual poate spune cu mândrie că a slăbit 30 de kilograme.


“Am slăbit kilogramele din timpul sarcinii și un pic mai mult de atât în decursul a 9 luni, eu am considerat-o o victorie, nicidecum altfel, iar dacă au fost comentarii răutăcioase în acea perioadă, pe cuvânt dacă le-am auzit.E adevărat că am fost avertizată, din timpul sarcinii, că voi trage greul după naștere, pentru că, n-am să te mint, mi-au plăcut burgerii foarte mult pe parcursul celor 9 luni de sarcinăDar am slăbit ușor, mâncând puțin, făcând sport și proceduri corporale.”, a declarat Sore, pentru viva.ro.


În timpul sarcinii, Sore nu s-a abținut prea mult și nu a ajutat-o prea tare nici faptul că este o femeie pofticioasă, așa că a mâncat tot ceea și-a dorit, indiferent dacă a fost vorba despre pizza sau despre burgeri. Dieta nu a fost singurul ei aliat, ci și sportul. Mai mult de atât, cântăreața a făcut și tot felul de proceduri corporale care i-au dat o mână de ajutor și de care s-a bucurat din plin.


“Desigur, sfatul corect ar fi: fetelor, nu mâncați burgeri, paste și tort de ciocolată la 10 seara, astfel nu vă veți îngrășa în timpul sarcinii. Dar dacă totuși o faceți, când vreți să reveniți la forma inițială, să vă țineți de treabă, se poate!”, a mai zis ea, pentru sursa amintită.