Emil Rengle a ieșit la atac

Jocul pentru comunicare le-a dat mari bătăi de cap Faimoșilor, care au pierdut din nou în fața Războinicilor. Cei mai mulți au dat vina pe Tj Miles pentru nereușita lor, moment în care tânărul a încercat să își ceară scuze în fața colegilor lui pentru toate cele întâmplate la joc. Ei bine, se pare că unii dintre ei nu au fost deloc mulțumiți de cuvintele sale, iar unul dintre cei care a avut ceva de comentat la testimoninale despre acest subiect a fost nimeni altul decât Emil Rengle.

Dansatorul l-a imitat, la început, pe colegul lui de echipă, apoi l-a desființat așa cum știe el mai bine. Fostul câștigător al emisiunii „Românii au talent” a ținut să precizeze că acesta a cam slăbit în ochii lui și că este genul acela de om care trăiește doar pentru părerile altora.

În plus, Rengle a menionat că nici în România, nici oriunde altundeva nu greșești, mai apoi îți ceri scuze și ai pretenția ca lumea să se comporte cu tine ca și cum nimic din toate acelea nu s-ar fi întâmplat vreodată.


“Bro, nu așa funcționează. Nici în România, nicăieri în lume. Acest bărbat TJ a cam slăbit, se vede pe el și are nevoie de o pauză. Numai că egoul lui nu-l lasă să fie sincer. TJ trăiește pentru părerea altora, nu pentru ceea ce e el”, a spus Emil Rengle, la testimoniale.