Otilia Bilionera a început să plângă la Consiliu

Ultimele zile au fost unele extrem de grele pentru Faimoșii care pe lângă faptul că au pierdut jocul pentru recompensă, l-au mai pierdut și pe cel pentru imunitate. Nu le-a fost deloc ușor să gestioneze această situație, iar cei care au reușit să câștige mai apoi jocul pentru imunitatea personală au fost Emil Rengle și Laura Giurcanu.

Blondina a considerat că Otilia Bilionera este cea care ar trebui să plece din concurs, pentru că este sensibilă și pentru că are nevoie mereu de validare din partea colegilor săi. Imediat după ce și-a auzit numele și a fost rugată de către prezentatorul emisiunii să își dea cu părerea despre cele petrecute, a izbucnit în lacrimi și a spus care este cel mai mare regret al ei.

Vedetei îi este din ce în ce mai greu în concurs. Nu se mai hrănește așa cum trebuie, fiind mai bolnăvicioasă de fel, așa cum s-a descris chiar ea. Când era acasă, în România, vedeta avea mare grijă la alimentație, se ferea de frig și de alte lucruri care i-ar fi putut pune în pericol sănătatea, dar în Republica Dominicană lucrurile stau diferit, având în vedere condițiile în care concurenții sunt nevoiți să trăiască zi de zi.


”În legătură cu problemele de sănătate, într-adevăr, au fost. Nu mănânc, sunt foarte slăbită. Am o sensibilitate. Sunt mai bolnăvicioasă de fel. Îmi pare rău! Mă feresc de frig, cât pot, acasă, mănânc sănătos. Aici, condițiile au fost foarte grele. Frig. Nici nu mi-am luat niște șosete mai groase cum are Laura, ca să mă feresc. Ploi. Asta este! Nu pot schimba. Asta sunt. Cu toate problemele mele de sănătate am reușit să aduc puncte echipei mele. De multe ori am câștigat, am adus puncte importante. Cu toate problemele mele am reușit să dau tot. Am dat tot! Asta este, o înțeleg pe Laura, da, sunt cea mai sensibilă de aici. Nu știu, poate îmi revin, poate nu. Starea mea este foarte schimbătoare”, a declarat Otilia Bilionera, la Survivor.