Marian Drăgulescu, primele declarații în calitate de concurent

Fostul gimnast de performanță se bucură din suflet că are ocazia să participe la acest concurs și mai ales că face din echipa Faimoșilor, pe care speră să o ajute să câștige tot mai multe puncte. Seara trecută, din nefericire pentru el, a adus un singur punct, iar tribul lui a pierdut recompensa pusă la bătaie la care fiecare concurent visa. Războinicii au avut ceva mai mult noroc, dar și putere pentru a aduce mâncarea în echipa lor.

Înainte de a intra în joc, concurenții au făcut cunoștință cu noii lor colegi, iar Marian Drăgulescu a spus și care este motivul pentru care a acceptat provocarea de a veni în Republica Dominicană. Antrenorul este de părere că aceasta este o experiență de care ai parte o dată în viață și a plecat de acasă cu gândul de a se bucura din plin de tot de ceea ce i se întâmplă.


„Am acceptat pentru că e o experiență o dată în viață și sper ca doar cei mai buni să câștige”, a declarat Marian Drăgulescu, la Survivor România.


Războinicii au avut ceva mai mult noroc, iar noii concurenți s-au descurcat de minune în prima lor zi în jungla Dominicană.


„Sunt motociclist. Sar cu parașuta din avion. Îmi place adrenalina”, a spus Doru Răduță.