Soția Faimosului a sărit în apărarea lui

Înainte ca Andreea Tonciu să fie eliminată din cadrul concursului de la Pro TV, aceasta a avut o ceartă destul de mare cu CRBL, cel care i-a fost coleg de echipă. În timpul acesteia, vedetele și-au aruncat cuvinte grele, iar bruneta și-a făcut o părere nu tocmai bună despre rivalul ei. A afirmat despre acesta că nu se poate numi bărbat având în vedere felul în care s-a comportat cu ea și că îi este frică să se gândească la modul în care se comportă el acasă cu familia sa.

Imediat după ce a ajuns în țară, a continuat să facă acuzații dure la adresa foștilor ei colegi de la Survivor cu care nu s-a înțeles deloc și printre care s-a aflat, așa cum era de așteptat, și CRBL. Auzind cuvintele dure ale Andreei Tonciu, soția Faimosului a simțit nevoia să își exprime punctul de vedere prin intermediul unui apel video, în cadrul emisiunii pe care o moderează Cătălin Măruță, la Pro TV.


„Este părerea ei, părerile sunt împărțite. Oamenii simt, oamenii văd, oamenii votează. Știm cu toți cum este Andreea Tonciu. Fiecare dintre concurenți nu a fost dus cu forța acolo, fiecare a ales, a decis, și-a asumat. Nu este o emisiune de modelling, de fashion, este o emisiune de supraviețuire.”, a spus Elena, soția lui CRBL.



„Știu ce am acasă, suntem de 15 ani împreună. Nu e ca și cum vine cineva și îmi spune. Am văzut și eu la tv ce a fost. Săracii, mă uitam la ei și mă rugam măcar să mănânce. E o persoană care spune exact ce gândește, spune exact pe față. Adevărul mi se pare de valoare, dar adevărul doare.”, a mai zis femeia.