Cătălin Zmărăndescu, zi de naștere la Survivor

Deși au trecut doar două săptămâni de la începerea emisiunii Survivor România, aceasta devine din ce în ce mai grea pentru echipa Faimoșilor care a reușit să câștige doar un joc dintre cele șase, ceea ce înseamnă că nu au primit hrană și că din echipa lor au fost eliminate deja două persoane. Ei bine, deși pare extrem de puternic, Zmărăndescu este foarte afectat de întrega situație, iar în ultima ediție a emisiunii, de săptămâna trecută, a vorbit despre înfrângerile suferite cu lacrimi în ochi.

Cea care îl cunoaște cel mai bine și care are încredere în el și în forțele sale este nimeni alta decât partnera lui de viață. Femeia i-a transmis Faimosului un mesaj foarte frumos cu ocazia zilei sale de naștere, în ciuda faptului că el nu are acces la telefon și nu îl poate vedea. Luiza Zmărăndescu se gândește zi de zi la el și este convinsă că soțul său va rezista fiecărei provocări, deși nu îi este deloc ușor, mai ales în lipsa hranei.


„Cu toate că e la depărtare, noi suntem cu sufletul alături de el și știu că și el se gândește la noi. Îl văd psihic destul de pregătit. Este un luptător, într-adevăr înfrângerile nu le digeră prea bine, dar îl vad cu capul sus și știu că o să facă față acestei provocări.



Categoric îl văd până în finală, nici nu mă îndoiesc de acest lucru. Este o persoană cu un psihic foarte puternic, condițiile de acolo cred că sunt unele destul de grele pentru oricine. Din fața televizorului noi putem vedea și judeca oamenii foarte ușor, dar nu este așa, este greu. Dar categoric va rezista. Eu sunt convinsă, știu ce am lângă mine.”, a spus Luiza Zmărăndescu, la Pro TV.


Fiica lui Cătălin Zmărăndescu, deși nu a împlinit nici măcar vârsta de patru ani, își susține și ea tatăl din fața micului ecran.


„Matilda plânge în fiecare seară și îl susține pe tati. De când a început emisiunea nu pot să o culc mai devreme de 22:30. Și eu plâng de fiecare dată când îl văd, dar sunt sigură că cineva acolo sus are ceva și pentru ei.”, a mai zis ea.