Xonia, detalii din culise

Jocul respectiv a fost câștigat de către Emil Rengle și Elena Neagu. În consiliul de eliminare, cea aleasă de cei mai mulți dintre Faimoși pentru a părăsi concursul a fost Roxana Ciuhulescu, vedeta care nu a adus puncte și care le-a pus bețe în roate. Dansatorul l-a votat pe Cătălin Zmărăndescu, iar Elena pe Xonia, blondina fiind și cea care a obținut cele mai puține voturi din partea celor de acasă, urmând să plece din concurs.

La doar câteva zile de la eliminarea sa și întoarcerea în țară, fosta concurentă de la Survivor România a făcut primele declarații, punând accentul pe faptul că Elena Chiriac, colega ei care a votat-o, a avut în mod clar ceva de împărțit cu ea, iar asta i se citea în privire. Dezvăluirile respective i le-a făcut lui Zanni care a ascultat-o atent și care i-a adresat tot felul de întrebări, fiind și el uimit de comportamentul Faimoasei.


„Cred că Elena Chiriac a avut ceva cu mine. Se vede pe fața ei. Sincer, din punctul meu de vedere… Eu la proba de imunitate am stat 27 de minute în genuflexiuni. Oricine care face sport știe. S-a văzut. Tremuram. Nu puteam să mă mai țin”, a spus Xonia la Extrashow Survivor, seara trecută.


Mai mult de atât, Xonia a povestit că a reușit să reziste timp de 27 de minute în jocul pentru imunitate și că Elenei îi era și frică de ea într-un fel sau altul, luând în considerare faptul că aveau același punctaj.


„Nu s-a văzut, dar am avut eu niște emoții după. Știam ce urma. Eu cred că Elenei îi era frică de mine. Aveam aceleași punctaje”, a mai zis cântăreața.