Andreea Tonciu, atentă la tot ce mișcă

Andreea Tonciu este plină de surprize și în cadrul acestei emisiuni, iar recent i-a atras atenția Laurei Giurcanu pentru faptul că petrece mult prea mult timp câțiva dintre băieții din echipa sa, chiar dacă blondina are un iubit acasa, în România. Sinceră din fire nu s-a putut abține și i-a zis totul verde în față, moment în care influencerița a simțit și ea nevoia să se apere.

Laura Giurcanu a vrut să fie clar pentru toată lumea că ea prodează cum vrea și că petrece timp cu oricare dintre băieți are ea chef. Cei de acasă că se formează o alianță între Emil Rengle, Tj Miles și Laura Giurcanu, dar rămâne de văzut cum vor decurge lucrurile în zilele imediat următoare, dar cert este că Andreea Tonciu a observat această apropiere dintre ei și îi urmărește la fiecare pas.

„Mie mi se pare aberant să ai bărbat acasă, să ai iubit și să stai în apă cu un băiat trei ore.”, îi spune Andreea Tonciu.

„Eu pot să stau și cu Radu și Emil și cu Tj și cu CRBL și cu cine vreau eu.”, îi dă replica Laura Giurcanu.

Situația din echipa Faimoșilor nu este tocmai una bună, mai ales că nu au câștigat niciunul dintre jocurile la care au participat și drept consecință, aceștia au fost nevoiți să se despartă de Xonia, dar au dus și lipsa hranei. Fanii show-ului așteaptă cu sufletul la gură ediția de duminică seara, pentru a vedea în ce situații au mai fost puși concurenții lor preferați.