Raluca Dumitru a dat cărțile pe față

Competiția „Bravo, ai stil!” devine una din ce în ce mai tensionată. Unele dintre concurente simt că nu mai pot rezista, în timp ce altele se țin tare pe poziții și sunt în stare de a primi ele coroana și marele premiu al concursului. Una dintre cele care vrea cu orice preț să câștige este nimeni alta decât Raluca Dumitru.

Vedeta a început să fie din ce în ce mai bună și a adus în atenția celor de acasă și în cea a juraților ținute care mai de care mai interesante, cu ajutorul cărora a reușit să mai urce și în clasament.

Nu mai este este un secret faptul că bruneta s-a certat de câteva ori cu Amna, colega sa de platou, care nu s-a putut abține să nu o pună la zid, în momentul în care nu a fost de acord cu afirmațiile pe care aceasta le-a făcut. Într-una dintre zile, blondina a fost trasă la răspundere pentru faptul că ar fi parcat în locul rivalei sale, acesta fiind și motivul tuturor discuțiilor pe care le-au avut. Acum, pare că apele s-au mai liniștit între ele, dar rămâne de văzut cum vor decurge lucrurile în viitor.


„Cu Amna mă cunosc de câțiva ani, este un artist minunat și o femeie pe care o respectă foarte mult. Nu am avut niciodată neînțelegeri cu ea. Am avut doar o discuție în contradictoriu pornind de la un loc de parcare. Eu treceam printr-o perioadă mai proastă, eram supărată și nervoasă din cu totul alte motive, dar asta nu este o scuză pentru reacția mea. Știu că atitudinea mea față de fetele din cadrul “Bravo, ai stil! Celebrities” a fost una greșită, mi-am cerut scuze față de ele și am trecut peste acest incident mai neplăcut.”, a declarat Raluca Dumitru, pentru fanatik.ro.