Mara Bănică poate naște oricând

Nu mai e mult și Mara Bănică alături de partenerul ei de viață, pe care îl ține ascuns de ochii lumii, își vor putea strânge pentru prima dată în brațe bebelușul. Deși știa că îi va fi greu și că va trece prin momente care nu o vor face să zâmbească de cele mai multe ori, jurnalista și-a dorit să îi dăruiască bărbatului un copil și a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a reuși lucrul acesta.

Anul trecut, vedeta a rămas gravidă și nicio bucurie nu s-a putut compara cu cea pe care a simțit-o în clipa în care testul de sarcină a ieșit unul pozitiv. Cele nouă luni de sarcină s-au scurs destul de repede, iar acum poate naște din clipă în clipă.

Într-un interviu pe care Mara Bănică l-a acordat recent a mărturisti că este gravidă în 36 de săptămâni, că fetița sa are deja 2 kilograme și 700 de grame, dar că va ajunge mai mult ca sigur să cântărească 3 kilograme. La momentul actual, jurnalista nici măcar nu se poate mișca și vrea să scape cât mai repede de acest lucru și să nu se mai simtă că este în arest la domiciliu, cum s-a întâmplat în ultimele 7 luni.


”Vreau să scap cât mai repede, sunt însărcinată în 36 de săptămâni. Fetița are deja 2 kilograme și 700 de grame, și va face cu siguranță trei kilograme. Nu mai am răbdare deloc. De abia aștept să scap ca să mă pot mișca. Eu am fost ca într-un arest la domiciliu timp de șapte luni, pentru că-mi este foarte teamă de Covid”, a declarat vedeta, potrivit ciao.ro.