Smiley, imagine de milioane cu fiica sa

Gina Pistol a recunoscut, pe rețelele sociale, că a avut un an greu în care a simțit că s-a pierdut pe drum și nu a reușit să fie bună cu oamenii din jurul ei, nici măcar cu tatăl fetiței sale. Nu crede că a fost o iubită prea bună pentru acesta, dar nici nu a încercat. Tot ceea ce a vrut a fost să fie cea mai bună mamă pentru Josephine.

A renunțat la ea, la obiceiurile și proiectele sale, doar pentru a-i fi alături copilului la orice pas. Astfel că plecând în vacanță nu a putut să-și lase micuța acasă, în grija oricui. Îndrăgostiții au ales o destinație a cărui nume a rămas încă secret, dar cert este că au mers într-un loc cu multă căldură, cu o plajă superbă, de unde au admirat răsăritul împreună.


„Parca astept vacanta asta de o viata…si daca stau bine sa ma gandesc chiar o astept de o viata! Cu familia in vacanta”, a scris Smiley, în dreptul imaginii cu fiica sa.

Fotografia postată de Smiley a adunat aproximativ 60 000 de aprecieri în mediul online și sute de comentarii. Fanii se topesc de fiecare dată când îl văd pe cunoscutul artist în postura de tătic, care se pare că îl prinde destul de bine.


„Poti face poze si cu fetita ta cu fața spre camera sa îi vedem si noi fața? ❤️”, „Ce seamana cu tine😂😂”, „Frumos! Vacanță plăcută la căldură pe o plajă exotică! La mulți ani! Pentru Anul Nou *❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤”, „Superba imagine! Vacanta plăcută!”, sunt doar o parte dintre comentariile internauților.