Andreea Mantea, despre afecțiunea de care suferă

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV de la noi din țară, pe care fanii ei o văd mai mereu cu zâmbetul pe buze, deși are și momente în care nu îi este deloc ușor. Recent, frumoasa vedetă a vorbit cu Denise Rifai, în cadrul emisiunii de la Kanal D, despre boala de care suferă și care o obligă să urmeze un tratament pentru tot restul vieții sale.


”Am o afecțiune destul de urâțică care nu o să dea înapoi niciodată, din contră, se dezvoltă. O pot stopa foarte greu, iar pentru tot restul vieții trebuie să iau 9 pastile pe zi, dimineața și seara, în total 9! 10, iartă-mă. Mă rog sunt 9, că una provoacă o somnolență fantastică și pentru mine sunt 9, aia a 10 nu mă mai interesează. Am fost foarte cuminte vreo doi ani, după care m-am oprit”, a declarat Andreea Mantea, în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai".


Mai mult de atât, ea a mărturisit că are tot timpul în geantă un pen de epinefrină (adrenalină). Andreea Mantea l-a învățat și pe fiul ei să o admistreze, pentru orice eventualitate. Tot din cauza afecțiunii de care suferă, ea nu are voie să mânânce anumite alimente. Situația prin care trece nu este una deloc ușoară și din păcate trebuie să învețe să traiască așa, pentru că boala de care suferă nu are leac.


”E o listă de alimente care îmi e interzisă total, umblu cu acel pen de epinefrină în geantă și din păcate mi-am învățat și copilul să mi-l administreze. Atât de grav am ajuns pentru că n-am fost în stare să mă opresc”, a mai spus vedeta.