Andreea Bănică, amintiri triste din copilărie

Deși au impresia că știu totul despre ea, din cadrul postărilor sale din mediul online, internauții nu au nici cea mai mică idee prin câte a trecut artista până a ajunge să fie cunoscută în întreaga țară. Cântăreața nu s-a înțeles deloc bine cu tatăl ei de care îi era frică și care nu știa cum să se comporte cu copiii lui.

Fiind pusă în asemenea situații, ea nu își dorea decât ca bărbatul să dispară din viețile lor, eventual să moară. Nu l-a iubit deloc, din cauza felului în care își trata familia și care a marcat-o și a făcut-o să înțeleagă că nu trebuie să își trateze niciodată copiii în felul acela.

În adolescență, nu au lipsit deloc certurile, tensiunile și nici violența din cauza părintelui său. Andreei Bănică îi este extrem de greu să își amintească de anii aceia, dar nu îi este rușine să spună cu voce tare că și-a urât tatăl din sufletul ei.


„Când am plecat de acasă am zis că nu vreau să plâng. L-am urât din tot sufletul. La un moment dat, îmi doream să moară. Îmi ziceam că nu mai vreau.(...) Știam că vine. Îl auzeam de la etajul unu. De la etajul unu până la patru, fiind foarte mare ecou, auzeam cum ne înjură și cum ne face”, a declarat Andreea Bănică, în cadrul podcast-ului moderat de Măruță.