Ilinca Vandici, emoționată până la lacrimi

Emisiunea Bravo, ai stil va avea în seara aceasta o ediție cu totul și cu totul specială de Crăciun. Se pare că surprizele se vor ține lanț pentru cei de acasă, iar una dintre acestea a fost dezvăluită de către Ilincs Vandici tuturor persoanelor care o urmăresc în mediul online. Ea a avut marea bucurie de a-l duce în platoul pe fiul ei, Zian.

Vedeta nu și-a putut stăpâni sub nicio formă emoțiile și a spus că, din punctul ei de vedere, este cea mai frumoasă ediție a emisiunii de la Kanal D pe care a avut onoarea să o prezinte până acum. Este extrem de fericită că a avut ocazia de a trăi această experiență alături de cel mic, de toți colegii ei, dar și de concurente.

Ilinca Vandici și-a îndemnat fanii să stea cu ochii la TV, de la orele 20:30, pentru că nu pot rata momentele din această seară. În teaser-ul postat pe canalul de YouTube al emisiunii pare că Ruxi și Viviana Sposub lasă neînțelegerile deoparte și decid să fie mai bune în această zi speacială. Se anunță o seară pe cinste!


„In așteptarea lui Moș Crăciun! 🎄🎅🏻 Avem surprize magice pentru voi in aceasta seara de la 22:30 @bravoaistil @kanaldromania ❤️ Am avut emoții cum nici nu va puteți imagina, pentru ca alături de mine in platou a fost minunea vieții mele, Zian! Sincer, cred ca este cea mai frumoasa ediție @bravoaistil de pana acum si sunt extrem de fericita ca am trăit aceasta experiența alături de colegii mei, alături de fete si bineînțeles alături de voi!!! 😬🎅🏻❤️ Va aștept sa petrecem seara aceasta magică împreuna intr-o atmosfera de poveste! ❤️🙏🏻🙏🏻 Crăciun binecuvântat sa aveți, dragii mei!”, a scris Ilinca Vandici, pe Instagram.