Mira, luată la rost de Adelina Pestrițu

Mira nu s-a putut abține să nu posteze niște imagini de vis pe rețelele sociale, spunând că momentul în care s-a plimbat cu renii și i-a hrănit se află în topul celor mai frumoase momente pe care le-a trăit în 2021. Le-a recomandat celor care o urmăresc să meargă măcar o dată în viață în țara lui Moș Crăciun, pentru că nu vor regreta absolut nimic.

În dreptul unor imagini pe care artista le-a postat pe rețelele sociale, una dintre fanele sale a întrebat-o câte grade sunt în locurile magice pe care le vizitează. Cântăreața i-a răspuns imediat, iar Adelina Pestrițu nu a ezitat să o corecteze, moment în care vedeta și-a luat apărarea.

Și ziua de Crăciun, Mira o petrece alături de prietenii ei în Laponia de unde, mai mult ca sigur, va posta și alte imagini spectaculoase pe social media, unde are mii de urmăritori care o susțin, încă de la începutul carierei sale.

„Dacă ar fi sa spun care au fost top 3 momente din anul 2021… cu siguranță asta ar fi unul preferat. Va recomand sa ajungeți aici. O sa va simțiți ca intr-o poveste, chiar dacă și noi avem multă zăpada, peisajele îți taie răsuflarea♥️”, a scris Mira, pe Instagram.

„ Câte grade sunt acolo???🥶”, a venit întrebarea din partea unei fane.

„-22 😵‍💫”, i-a răspuns Mira.

„ -26 fetita😂😂😂”, i-a comentat Adelina Pestrițu.

„Cred ca a fost și mai frig de atât la mine când am fost cu snowmobilul 😩”, i-a dat replica Mira.