Andra a mers acasă de Crăciun

Având în vedere că anul acesta, Sărbătorile de iarnă nu o prind pe scenă pe artistă, aceasta a decis să petreacă Sărbătorile de iarnă într-un loc drag sufletului său și anume locul în care a copilărit și a crescut frumos. Fiind extrem de activă pe rețelele sociale, cântăreața le-a vorbit și fanilor ei despre această perioadă a anului, dar și despre lucrul care i se pare cel mai fain cadou din lume, pe care nicio sumă de bani nu îl poate cumpăra vreodată și anume timpul petrecut alături de cei dragi.

Partenera de viață a lui Cătălin Măruță a vrut ca anul acesta, în lipsa concertelor de Crăciun, să plece în locul natal, la Câmpia Turzii. Mai mult de atât, vedeta și-a făcut și o listă de activități pentru zilele acestea. Vrea să stea la povești cu părinții săi, dar și să gătească alături de mama sa, până când spiritul și magia Sărbătorilor de iarnă le va pătrunde în casă.

Deși anul care aproape a trecut nu a fost unul bun pentru cei mai mulți dintre artiștii din țara noastră, nu este și cazul artistei. Deși nu a urcat prea des pe scenă, a avut ocazia să se bucure de mai mult timp alături de copiii ei, iar pentru asta este profund recunoscătoare.


”Cel mai fain cadou nu se poate cumpăra: timp cu oamenii pe care îi iubești. Azi vă transmit îmbrățișări de la Câmpia Turzii! În program am să stau la povești cu ai mei, dar și să gătesc cu mama, până umplem casa de miros delicios de Crăciun, de cozonac, scorțișoară și portocale. Chiar dacă sunt mamă, azi sunt un copil fericit! Și asta vă doresc și vouă! ❤️”, a scris Andra, pe Instagram.