Roxana Ciuhulescu participă la Survivor România 2022

Au început pregătirile pentru Survivor România 2022, una dintre cele mai așteptate și urmărite emisiuni de la noi din țară. Unii dintre concurenți știu deja ce îi așteaptă, sunt gata gata să lupte cu toate armele, în timp ce alții nu sunt atât de bine pregătiți, dar speră să aibă parte de experiența vieții lor.

Roxana Ciuhulescu, de exemplu, s-a dovedit a fi o femeie foarte curajoasă acceptând să intre în această luptă pentru supraviețuire. O sperie doar gândul că va fi departe de familie și de copiii ei, dar crede că se va bucura din plin de fiecare moment.

„Nu sunt pregătită. Este cea mai mare provocare. Mă sperie distanța de familie, de copii. Nu mă gândesc la sumă și recunosc că nu am plecat în această emisiune cu ideea de a câștiga.”, a spus vedeta în platoul emisiunii „La Măruță.”

Recent, Roxana a postat mai multe imagini pe contul ei de Instagram prin intermediul cărora le-a arătat oamenilor care o urmăresc cum se pregătește ea pentru plecarea în Republica Dominicană, de la începutul anului viitor.

„M-au ciuruit: 4 vaccinuri pentru #republicadominicana 💪💪”, a scris Roxana Ciuhulescu, pe contul ei de Instagram.