Nunta nu este în plan

Cristina Cioran a avut parte de un an cu suișuri și coborâșuri. A doua jumătate a lui 2021 a fost una dintre cele mai grele perioade din viața sa. Vedeta și-a dorit extrem de tare să rămână însărcinată, iar lucrurile păreau a merge destul de bine. Fericirea i se citea pe chip și se bucura din plin de tot ceea ce trăia, până în ziua în care a născut prematur.

S-a temut pentru viața fiicei sale, care a stat departe de ea aproximativ două luni. O vedea destul de rar, din cauza faptului că a stat intubată până în ziua în care a fost în stare să se hrănească singură, iar părinții ei au putut să o ia acasă.

Nu le-a fost deloc teamă că viața lor se va schimba și că nu vor mai avea timp suficient pentru ei, deoarece fiica lor a fost mereu pusă pe primul loc. Având în vedere prin câte au trecut împreună ea și tatăl copilului ei, cei care o urmăresc au crezut că în viitorul apropiat va urma și o nuntă. Ei bine, spre dezamăgirea lor se pare că blondina nu se gândește la acest eveniment. Nu este adepta căsătoriilor, deși partenerul ei de viață își dorește lucrul acesta și i-a făcut propunerea, înainte de a rămâne gravidă.


"Ne mai gândim, eu nu sunt adepta unei căsătorii, așa că nu cred că se va întâmpla acest lucru prea curând. Am un target, o altă viziune despre faptul că o relație nu-i musai să fie oficializată prin acte. Important este cum ne înțelegem. În plus, avem ceva ce ne leagă oricum pe toată viața. El vrea, mi-a propus chiar înainte de a rămâne însărcinată.", a declarat Cristina Cioran, pentru playtech.ro.