CRBL, gata pentru aventura vieții sale

CRBL s-a întors recent din Spania, țara în care s-a stabilit împreună cu întreaga sa familie și nimeni nu a știut exact motivul pentru care a luat această decizie. Ei bine, se pare că principalul motiv are legătură cu participarea sa la emisiunea de la Pro TV, „Survivor România”. Atât el, cât și ceilalți 11 Faimoși a fost invitații în platoul emisiunii „La Măruță”, unde au dat primele declarații despre acest concurs.

Spre deosebire de o parte dintre colegii săi, cântărețul este gata să dea tot ceea ce are mai bun și își dorește, de asemenea, să se distreze și să se bucure de fiecare moment. Nu îi place să piardă, dar și când se întâmplă știe să accepte înfrângerea cu capul sus. Este o fire competitivă și va lupta pentru a obține avantaje pentru echipa sa, dar și pentru a ajunge cât mai aproape de final.

A recunoscut, în fața oamenilor care îl urmăresc pe Instagram, că are multe slăbiciuni, dar și foarte multe puncte forte pe care ei le vor descoperi pe parcurs. Oricât de mare ar fi dorința de a câștiga, a promis că va juca în mod corect.


„Inca o provocare de la care nu puteam lipsi! Am sa incerc sa adun cat mai multe amintiri frumoase, am sa incerc sa-mi fac prieteni si am sa incerc sa castig! Salut, cu respect, “Razboinicii” si imi doresc din partea tuturor concurentilor FAIRPLAY! Am slabiciuni, ca fiecare din noi, dar am si multe puncte forte! O sa le aflati pe toate! Fie ca cel mai bun sa castige!”, a scris artistul, pe contul lui de Instagram.

“Sunt foarte pregătit! O să fie foarte frumos! Eu sper să mă distrez foarte mult și să adun cât mai multe amintiri frumoase. Am să mă bucur foarte tare de acest spectacol și acest concurs pentru că recunosc nu-mi place să pierd. Dar și când pierd, știu să pierd!“, a povestit CRBL, în platoul emisiunii ”La Măruță”,