Vica Blochina, despre perioada în care a fost amanta lui Pițurcă

Nu a sperat, cu adevărat, niciodată că va deveni soția sa, pentru că a știut de la bun început în ce se bagă. Nu a crezut nici faptul că povestea lor de iubire va dura atât de mult, motiv pentru care l-a și înșelat în repetate rânduri. Că el a simțit lucrul acesta, dar a evitat să deschidă subiectul, mai ales că el avea deja familia lor de care nu voia să se despartă, în ciuda faptului că a iubit-o pe fosta dansatoare.

Blondina a avut statutul de amantă în toți acei ani, dar nu părea că o deranjează atât de tare. Îl iubea enorm și era în stare să facă orice pentru el, greșeală pe care a reușit să o conștientizeze câțiva ani mai târziu. Între timp, a venit pe lume și fiul lor, Edan, pe care vedeta l-a crescut de una singură așa cum a știut ea mai bine, neavând ajutor financiar din partea tatălui copilului său.


”Faptul că știind că niciodată nu o să fiu soția lui sau să avem o relație, eu l-am înșelat pe el foarte mult, foarte mult în toți anii ăștia, de răzbunare. Cred că a simțit, dar cumva a fost chestia de răzbunare a mea cu mine”, a spus Vica Blochina, pentru „În Oglindă”.


Simțea cumva nevoia de a se răzbuna pe faptul că ea nu va fi niciodată soția sau, cel puțin, iubita sa, în ciuda iubirii pe care i-o purta. Așa a ajuns să îl și înșele cu oricine îi ieșea în cale.


”Toți cu care am fost erau mulți peste el, din toate punctele de vedere, ca social, ca bani, ca vârstă, dar pe el îl iubeam atât de mult că mereu mă întorceam înapoi”, a mai povestit ea.