Lidia Buble își lansează propriul parfum

Vedeta a fost prezentă în platou atât pentru a-și promova cea mai nouă piesă pe care a lansat-o și care se numește „Extrapolăm”, cât și pentru a face un anunț de zile mari și anume că, în curând, își va lansa propriul parfum. Este foarte mândră de reușita sa, mai ales că a visat la lucrul acesta încă de pe vremea când era doar un copil. Acesta va purta denumirea de „Karma” și oricine se va putea bucura de el.

”Am visat la asta de la o vârstă foarte fragedă. Pe lângă această pasiune de a cânta, eu am o pasiune foarte mare și pentru parfumuri. În cel mai scurt timp voi lansa parfumul la care am visat de o viață. Nu există zi de la Dumnezeu să nu fiu întrebată ce parfum folosesc”, a spus Lidia Buble, la Neatza.

În plus, cântăreața se pregătește de lansarea unui nou album în primăvara anului 2022. Când a auzit vestea legată de parfumul artistei, Dani Oțil nu s-a putut abține să nu facă o glumă pe seama nasului Lidiei Buble, aspect dur criticat de internauți de-a lungul timpului.

„Am vrut să spun o răutate, dar nu o spun… Că la așa nas, doar nu era să vinzi cordeluțe de păr. Ți se potrivește să vinzi parfumuri.”, i-a spus Dani Oțil, în direct.

Fosta parteneră de viață a lui Răzvan Simion a simțit și ea nevoia de a spune ceva în apărarea sa și i-a dat replica spunându-i, într-un fel sau altul, că are noroc cu nasul ei, pentru că reușește să miroasă și hiturile.

„Lasă, cu nasul ăsta miros eu hiturile”, a adăugat Lidia Buble.