Oana Roman n-a mai răcit de ani buni

Oana Roman s-a întors aseară acasă, după ce a avut parte de răsfăț și, de asemenea, după ce s-a distrat de minune la o petrecere. Odată ajunsă în locuință, a început să nu se simtă deloc bine și a crezut că este infectată cu COVID-19, așa că s-a testat de mai multe ori. Toate testele pe care fiica lui Petre Roman le-a făcut au ieșit negative, dar în ciuda rezultatului, ea nu se simte deloc bine.


”Nu e COVID, însă mă simt foarte rău, stau la pat, sper să-mi revin repede, n-am mai fost răcită de câțiva ani buni”, a spus Oana Roman, pe contul ei de Instagram.


Cel mai tare a îngrijorat-o faptul că a răcit acum, după mai mulți ani în care nu i s-a întâmplat una ca asta. Mai mult de atât, se pare că Oana Roman și Marius Elisei erau invitați la ziua de naștere a cântăreței Bella Santiago, dar nu o vor putea onora cu prezența, având în vedere situația în care se află. Nu are de ales, ci trebuie să stea în pat, pentru a se recupera cât mai repede cu putință.


”Astăzi trebuia să ajungem la o aniversare la care ne doream foarte mult să ajungem, astăzi trebuia să o aniversăm pe Bella Santiago, care e vecina și prietena noastră și ținem mult la ea, dar starea mea de sănătate nu-mi permite acest lucru”, a mai spus vedeta.