Nicole Cherry, prima zi acasă cu fiica sa

Nicole Cherry și-a dorit mai mult decât orice pe lume să devină mamă, iar faptul că a născut o fetiță a fost o și mai mare bucurie pentru ea. Este pregătită să îi ofere micuței sale tot ceea ce este mai bun pe lume. În cursul zilei de astăzi, cântăreața a fost externată din spital și a mers acasă, acolo unde ea și Anastasia erau așteptate cu brațele deschise de întreaga familie.

Înainte de a merge acasă, Nicole Cherry a postat și câteva imagini din spital printre care se afla și una alături de medicul care s-a ocupat de ea în tot acest timp și căreia îi este recunoscătoare pentru tot.

Sursa foto (c): Nicole Cherry/InstaStory

Frumoasa artistă a spus că nu va posta nicio imagine cu chipul fiicei sale, dar nu s-a putut abține și a postat o fotografie cu parte din fața Anastasiei Maria. Vedeta a mărturisit, în cadrul podcast-ului moderat de Cătălin Măruță, că ar vrea să se bucure o perioadă de timp doar ea de copilul ei. Este cea mai fericită femeie din lume și nimic nu o sperie când vine vorba de schimbările care vor avea loc, odată cu nașterea micuței.

Sursa foto (c): Nicole Cherry/InstaStory


„E minunată. Nu că e a mea, dar e minunată! M-am topit, nu mai pot după ea! Doamne, ce frumos! Vă mulțumim pentru mesaje, am primit enorm de multe. Vă mulțumim pentru toate gândurile bune și ne vedem curând!", a povestit artista, pe contul ei de Instagram.