Zarug, o casă de vis cumpărată în grabă

Sincer din fire, fostul concurent le răspunde de fiecare dată fanilor lui la toate întrebările pe care le adresează. Asta nu este tot. Zilele acestea, admiratorii acestuia au putut pătrunde alături de el în locuința sa din București, unde s-a mutat după ce a locuit o vreme într-un apartament modern, tot în Capitală.

A fost o decizie de moment pe care a luat-o. Nu își dorea neapărat casa aceea, dar s-a simțit nevoit să o facă, pentru că se grăbea destul de stare și nu voia ca timpul să mai treacă. Având suficient spațiu pentru a-și crea un mediu plăcut caracteristic lui, Zarug și-a transformat locuința într-o colivie, după cum a numuit-o chiar el.

Privind în ansamblu, locuința este plină de obiecte vechi, parfurmuri, dar și cărți. În cadrul filmării în care era prezentată casa vedetei, el a vorbit și despre obiceiurile sale zilnice, dar și despre cel mai mare regret pe care îl are când vine vorba de locuința aceasta și anume faptul că nu are un balcon.


„Cred că mai mult decât o casă, aici e o colivie sincer. Aici mă refugiez de lume. Sunt eu cu mine, cu muzica mea, cu parfumurile, tot”, a spus Zarug, pentru Storia.ro.



„Din casa mea nu lipsește niciodată… praful”, a mai zis el.