Mihai Petre, despre marele premiu

Mihai Petre și partenera lui de viață au avut un parcurs demn de toate aplauzele, fiind mai mereu pe primele locuri în competiție. Aceștia au luptat cât de tare au putut, iar în unele momente își ieșeau din fire, când simțeau că le este mult prea greu pentru a face față probelor la care erau supuși. Dorința lor de a câștiga le-a dat serios de gândit celor de acasă, care au ajuns la concluzia că sunt „disperați după bani”, așa cum le-au transmis de foarte multe ori în secțiunea de comentarii.

Invitați într-un platou de televiziunii, finaliștii emisiunii de la Asia Express au lămurit și această situație, dar au dat și niște detalii semnficative din culisele concursului pe care l-au trăit la cote maxime. Din câte a povestit chiar Mihai Petre, el și Elwira nu s-au gândit niciodată la premiu, pentru că altfel nu ar fi avut forță să lupte atât de bine.


”Dacă faci pentru bani nu cred că duci atât de mult și nu ai forță, că forța vine din credință, din motivația intrinsecă, nu vine din afară din motivația extrinsecă. Nicio clipă nu ne-am gândit la premiu, la premiu nu ne-am gândit, nu suntem ipocriți, am avut foloseale materiale în urma participării, e firesc”, a declarat Mihai Petre la Xtra Night Show.