George Burcea, condamnat de Săndel Bălan

Un întreg scandal a pornit pe internet, după ce George Burcea a instigat la ură și violență împotriva femeilor. Actorul a fost scos din sărite de câteva dintre fanele sale care l-a judecat pentru faptul că gătește și că se ocupă de treburile casnice. Acelor persoane le-a spus că ar merita să fie bătute de partenerii din viața lor.

În urma acestor declarații, lumea a luat foc, iar cartea sa „Scrisoare către Ceaușescu” a fost retrasă de pe piață. Mai mult de atât, oamenii au sărit și la gâtul Vivianei Sposub, care nu a dat nicio declarație în acest sens, până la monentul actual.


„Băi fetelor, băi femeilor, eu lupt cu voi, eu sunt pentru voi, eu sunt pentru înțelegere și dragoste și nu știu…înțelegerea cuplului și voi mă jigniți că eu gătesc? Păi fetelor, sincer vă spun, și închid cu lucrul ăsta, vă doresc să aveți bărbați care în momentul când vin de la muncă, să vă ia la palme! Cu mese, cu scaune, cu capace, cum îi dădea bunicii mele, bunicul”, a transmis George Burcea, în mediul online.


Săndel Bălan, tatăl fostei sale soții a avut și el ceva de zis despre scandalul momentului, fiind de părere că mai devreme sau mai târziu, fiecare om plătește pentru greșelile sale. Mai mult de atât, consideră că este inadmisibil să instigi la violență împotriva femeilor, în momentul în care ești tatăl a două fetițe, care vor deveni femei la rândul lor.


”Mai devreme sau mai târziu, toți plătim pentru greșelile noastre. Plătește pentru ceea ce face, nu poți instiga la violență, să îți bați femeile sau iubitele, are și el două fiice”, a declarat tatăl Andreei Bălan, pentru playtech.ro.