Larisa Udilă, sinceră cu fanii din mediul online

Deși au ani buni de relație, tinerii și-au unit destinele în vara acestui an, după ce ea a rămas însărcinată cu primul lor copil. Au avut parte de o nuntă ca în povești și de o petrecere pe măsură, la care au luat parte cele mai importante persoane din viața lor. Mai apoi, a venit pe lume fiul lor, Milan, iar viețile lor s-au schimbat complet. Văzuți în postura de părinți și cu o mare responsablitate, tot felul de gânduri nu le-a mai dat pace.

Mulți dintre fanii lor credeau că aceștia au parte de o căsnicie perfectă, iar Larisa Udilă era un model pentru multe dintre femeile care o urmăresc pe Instagram. Ei bine, se pare că nici relația lor nu este una perfectă. Bruneta a spus chiar că trebuie să treacă și prin momente dificile, pentru a avea idee cum să se bucure de cele frumoase.


,,Nu există căsnicia perfectă. Trebuie să treci și prin momente de genul ca să le apreciezi pe cele fericite”, a fost răspunsul ei.


La un moment dat, un internaut a întrebat-o dacă își dorește o fetiță, iar ea a spus că nu. Partenera de viață a lui Ogică vrea, de fapt, un băiețel.


„Fals. Vreau încă un băiețel.”, a mai zis Larisa Udilă.