Mihai Trăistariu l-a iertat pe Costi Ioniță

Prezent în cadrul emisiunii Teo Show, el a primit provocarea de a numi pe cineva care l-a trădat și fără să stea prea mult pe gânduri, artistul a spus numele de Costi Ioniță. Mai apoi, a povestit și de ce anume s-a gândit la el. Se pare că în anul 2000, când s-a destrămat trupa Valahia, iar el și Dorin erau la cuțite, producătorul muzical a făcut un gest care cântărețului i-a lăsat un gust amar.

Costi Ioniță avea niște piese înregistrate de băieți, care nu erau tocmai unele potrivite pentru publicul lor și din dorința de a se răzbuna, le-a arătat lumii întregi. Din acest motiv, Mihai Trăistariu a refuzat să mai stea de vorbă cu el și au fost ani buni în care i-a purtat pică.


„Când s-a spart Valahia în 2000, exact momentele alea de răscruce când ne-am răzvrătit eu cu Dorin și când am decis că ne rupem de Costi, aveam niște melodii porcoase. Erau făcute în studio, pentru noi, cu vocile noastre, să ne jucăm, să ne distrăm, cu toate prostiile pământului, ca orice tânăr la 20 de ani. Piesele alea, când ne-am despărțit, Costi, din răzbunare, le-a trimis pe tot internetul.”, a declarat Mihai Trăistariu, la Teo Show.


Odată cu trecerea anului, artistul a reușit să depășească momentele acelea, iar recent a colaborat cu cel pe care l-a urât pentru multă vreme. Ambii au realizat că erau doar niște copilării la timpul respectiv și că nu merită să fie supărați unul pe celălalt doar pentru atât.


„Am stat supărat pe el chiar și ani de zile, dar acum iată-ne colaborând din nou și ne-am dat seama că alea erau doar copilării și că nu merită toate astea. Nu i-am zis niciodată, dar cred că știe ce a făcut.”, a mai zis el.