Benone Sinulescu a murit la 84 de ani

Decesul soțului său este cel mai greu moment prin care a trecut până acum Elena Sinulescu. Femeia este devastată de durere și și-a găsit cu greu cuvintele să descrie ce este în sufletul ei, după ce a rămas singură pe lume. Spune despre relația pe care a avut-o cu marele artist că a fost una foarte, foarte bună. S-au înțeles de minune, iar faptul că au rezistat atât de mult împreună este cea mai mare dovadă în acest sens.


”Este un moment cumplit, nu am cuvinte să-l descriu. De multe ori mă abţin, nici să nu mai vorbesc. Este un moment foarte greu, despărţirea asta este cumplită. Într-adevăr, am fost foarte compatibili, ne-am împăcat foarte bine. Am rezistat împreună 40 ani, pe care i-am împlinit chiar pe 17 noiembrie, iar el a plecat a doua zi. Undeva, a vrut să fie o sumă rotundă probabil. Nu-mi găsesc nici cuvintele, sunt atât de debusolată şi amărâtă, încât mi-e greu să vorbesc, vă spun sincer”, a povestit Elena Sinulescu la Teo Show.


Benone Sinulescu nu a intenționat să își expună niciodată viața privată. Și-a dorit ca lumea să își amintească de el cu zâmbetul pe buze, nu bolnav așa cum era de o bună bucată de timp. În clipa în care soția sa i-a spus că vrea să cheme salvarea, a refuzat categoric acest lucru. Interpretul de muzică populară s-a stins chiar sub ochiii ei, în casa lor din Arad. Nu s-a mai putut face, din nefericire, nimic pentru el.


”Eu am vrut discreţie totală, pentru că el nu a vrut să îşi expună public decât actul artistic şi nu starea de sănătate specifică vârstei. În momentul în care eu i-am spus că o să chem salvarea, el a zis că refuză categoric. Am fost nevoită să apelez la o clinică privată, să vină o salvare privată, fără girofare, ca să nu se afle. Şi i-am respectat dorinţa, nimic mai mult. Am lăsat presa să vorbească ceea ce a dorit, chiar dacă multe lucruri erau false. Am trecut peste ele şi mi-am văzut în continuare de sănătatea lui. În toate aceste luni, după ce s-a recuperat în vară, nu a avut nicio problemă, până acum o săptămână, când a fost chemată salvarea.”, a mai declarat soția regretatului artist.