Ce probă le-a dat bătăi de cap concurenților

Vlogerri s-au descurcat de minune în ediția anterioară a emisiunii de la Antena 1, reușind chiar să îi întreacă pe Elwira și pe Mihai Petre. Odată ajunși la Irina Fodor, aceasta le-a dezvăluit că au primit zece bile negre, fără a le explica pe moment la ce le vor fi utile sau cum îi vor dezavantaja, iar mai apoi le-a dat de făcut o altă misiunea, care s-a dovedit a fi cea mai grea pentru Emi.

Concurentul nu știe să meargă pe bicicletă și a refuzat ajutorului prietenului său, când s-a oferit în România să îl învețe. Astfel, pus în fața faptului împlinit a fost nevoit să meargă pe lângă bicicletă, pierzând timp și enervându-l la culme pe Cuza, care a avut o presimțire că vor avea și o probă de genul acesta, dar nu se aștepta chiar în semifinală să se lovească de această problemă.

Fostului iubit al Ramonei Olaru i-a părut extrem de rău că prietenul său nici măcar nu a vrut să încerce și a răbufnit la adresa lui. Din fericire pentru ei, se aflau cu mult înaintea celorlalți și au reușit să își mențină poziția în clasament, deși au pierdut vremea.

„Bă, frate mă gândeam...efectiv, îmi aduceam aminte. De ce nici măcar nu ai încercat în România să mergi pe un c**** de tricicletă?”, i-a zis Cuza prietenului său.
„Nu pot să stau în echilibru! Înțelegi?”, a venit răspunsul din partea lui Emi.