Dani Oțil, despre Secret Santa

Ideea de bază a lui Secret Santa îi place, dar s-a declarat ca fiind cel mai mare luptător împotriva sa. Ceea ce nu acceptă nici în ruptul capului este ziua în care trebuie să le ofere cadouri colegilor săi de la Neatza cu Răzvan și Dani. Nu i se pare ok nici să dea o fugă până la benzinărie să ia ceva repede pentru o persoană pe care nu suportă sub nicio formă.

Din punctul de vedere al soțului Gabrielei Prisăcariu sunt doar câteva persoane de la locul de muncă pe care le încântă cu adevărat cadourile primite în apropierea Crăciunului. Dacă ar fi după el, nu ar trebui să se mai facă o astfel de activitate, pentru că nu îi vede sincer rostul.


''Sunt cel mai mare luptător împotriva lui "Secret Santa", mi se pare o prostie. Ideea de baza a lui Secret Santa este foarte bună, dar faptul că te duci până în benzinărie să iei ceva unei persoane pe care nu o suporți nu e ok. La locul de muncă, de Secret Santa se bucură doi sau trei oameni'', a declarat Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.


Ramona Olaru, auzind declarațiile sale, i-a făcut repede o sugestie colegului ei de platou. I-a spus acestuia că ei ar putea să îi cumpere un pulover drăguț sau, de ce nu, să îi achite două rate la mașină, iar ea ar fi foarte fericită.


''Mie poți să-mi iei un pulover de Crăciun că nu mă deranjează. Poți să-mi plătești două rate la mașină'', a i-a zis Ramona Olaru.