Simona Halep vrea să devină mamă

Simona Halep trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Toni Iuruc, bărbatul de care s-a îndrăgostit și cu care a decis că vrea să trăiască, până când moartea îi va despărți. Nu de puține ori, campioana României a fost criticată dur din cauza faptului că a ales să se mărite cu un bărbat mult mai în vârstă decât ea.

Vedetei nu i-a păsat niciodată de gurile rele, iar diferența de vârstă dintre ei nu a fost deloc o problemă pentru cei doi. Mai mult de atât, ea are în plan să îi dăruiască partenerului său de viață și doi copii. Ea și-ar dori trei, dar nu îi permite timpul să aducă pe lume atât de mulți copii.

În plus, Simona Halep a vorbit și despre nunta care va avea loc anul viitor. Crede că are timp suficient pentru a-și alege rochia de mireasă. Nu s-a gândit de care să își ia. Nu știe dacă va alege una voluminoasă sau dacă va opta pentru una simplă, dar este ferm convinsă că se va bucura din plin de ziua în care va merge în fața altarului alături de Toni Iuruc.


“Eu îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii. Anul viitor va fi nunta tradiţională, cea de la biserică. Am timp suficient să aleg rochia de mireasă… Un an mai exact! Încă nu știu de care să îmi iau, una voluminoasă sau una mai simplă”, a declarat Simona Halep, potrivit cancan.ro.