Andreea Marin, mărturisiri despre divorț

Separarea celor două vedete a fost una despre care s-a scris și despre care s-a vorbit multă vreme. Divorțul a fost mediatizat într-un mare fel, iar Violeta fiind extrem de mică la vremea aceea, a rămas traumatizată din cauza lucrurilor pe care a putut să le vadă și pe care, cel mai probabil, nu le va uita prea curând.

Imaginile în care jurnaliștii au dat buzna în casa prezentatoarei sunt unele pe care nici Andreea Marin nu le poate șterge din memorie, dar nici Violeta. În ceea ce privește căsnicia pe care a avut-o cu îndrăgitul cântăreț, ea este de părere că nu a greșit cu nimic și că, de fapt, a făcut tot ceea ce a putut pentru a face lucrurile să funcționeze, până când nu a mai putut.


"Violeta avea pe atunci 5 ani. A fost un moment traumatizant pentru ea atunci, să vezi pe cineva cățărat la propriu pe mașina ta, doar ca să facă o poză. Cumplit. Știi că se spune că într-o relație există greșeală și din stânga, și din dreapta. Îmi pare rău, n-am greșit. Dimpotrivă, am făcut tot ce mi-a stat în putere să fie bine. Dar până la urmă, în relațiile pe care le avem de-a lungul vieții, e vorba și de potrivire. Nu înseamnă că unul e alb, celălalt e negru, unul greșește, celălalt nu greșește. Pur și simlu, ți se poate părea că e bine la început și, înaintând în relație, să vezi că există nepotriviri peste care nu poți trece.", a declarat Andreea Marin, pentru În Oglindă.