Experiența Asia Express le-a schimbat viața

Cei doi foști concurenți ai competiției de la Antena 1 au avut parte de momente extrem de frumoase pe care sunt siguri că nu le vor mai trăi vreodată, dar și cu situații dificile care le-au dat mari bătăi de cap. Patrizia Paglieri a vrut de mai multe ori să renunțe, pentru că simțea că nu mai are putere să ducă probele până la capăt.

Din fericire, fiul ei a sprijinit-o la orice pas și a încurajat-o să meargă mai departe. Recent, ei au mai făcut o serie de dezvăluiri legate de emisiune. Se pare că Asia Express i-a apropiat mult mai tare și i-a făcut să aibă o relație mamă-fiu excelentă. Spre deosebire de ceilalți concurenți, aceștia au avut mai mereu zâmbetul pe buze, ceea ce a fost un mare avantaj pentru ei. Au avut o energie pozitivă pe tot parcursul lor și astfel au reușit să le câștige simpatia celor de acasă, care i-au felicitat pentru tot ce au reușit să realizeze.


''Nu aveam de ales. Noi la început am mers să luptăm cât am putut și era logic că trebuia să o motivez cumva, chiar dacă acum râd când mă uit la ea. Mor de râs când văd cum alerga, dar acolo eram atât de concetrat. Noi acum ne bucurăm mai mult'', a povestit Francesco Paglieni la Observator.