Nicole Cherry s-a săturat de comentariile răutăcioase

Un lucru este clar pentru toată lumea și anume că iubita lui Florin Popa este o mare iubitoare de animale și nu ar renunța la pisica ei, Lia, pentru nimic în lume. Multe persoane i-au transmis acesteia în mediul online faptul că părul de pisică este periculos pentriu copil, moment în care a luat foc și a postat un mesaj dur, avertizându-i pe cei care fac astfel de afirmații că vor primi block din partea sa, dacă nu încetează.

Îndrăgita artistă a discutat despre acest aspect cu medicul ei, care i-a spus că nu este niciun fel de problemă. Își iubește foarte tare animalul de companie, va avea grijă și o consideră pe Lia ca fiind copilul ei, așa că nu o poate lăsa de izbeliște cum a fost sfătuită de internauți. Mai mult de atât, Nicole Cherry este ferm convinsă că Anastasia și pisica se vor înțelege de minune.


”Nu îmi dați mesaje în legătura cu Lia, că nu e bine în sarcină, că nu e bună pentru copil, că părul, că nu știu ce, nu-mi dau pisica. Mi-am ascultat medicul, medicul mi-a zis că nu e nicio problemă, nu-mi mai scrieți lucrul ăsta, e enervant, nu am ce să vă spun drăgut că mă enervează. O iubesc foarte tare, nu va sta bot în bot cu ea, vom avea grijă, îmi momentul în care ai animal te atașezi extraordinat de tare și e ca și cum ai avea copil. Lia o să aibă aceeași viață, atenția de care are nevoie, să o accepte pe Anastasia, și sunt sigură că se se vor înțelege de minune.”, a transmis Nicole Cherry, pe Instagram.