Liviu Vârciu nu se simte bine deloc

În țara noastră, tot mai multe persoane au aflat pe pielea lor cât de greu este să ai COVID-19, iar îndrăgitul actor nu a scăpat nici el. Acesta a oferit un interviu, la câteva zile după ce a trecut prin boală unde a recunoscut că a trecut prin clipe de coșmar. A avut probleme cu ficatul, motiv pentru care a fost nevoit să urmeze un tratament, a rămas și cu probleme la plămâni unde i-au rămas câeva punctulețe, care îi dau mari bătăi de cap.

De câteva zile bune, partenerul de viață al Andei Călin nu este în cea mai bună formă, dar de data aceasta nu mai are COVID-19. S-a testat, pentru a fi sigur de lucrul acesta, pentru că nu era pregătit să mai treacă încă o dată prin acel calvar. Simte că are nevoie de o pauză, să se odihnească și să își revină, după ce a traversat acest moment greu din viața sa.


„Toate analizele pe care le am făcut înainte de Covid-19, le am făcut și după si totul a fost triplu. La ficat am avut probleme, mi au dat sa iau niște pastile. La plămâni au ramans niște punctulete mici după ce am fost infectat. De doua zile nu am forță deloc. Ma simt rau. Nu am covid ca m-am testat. Este negativ. Însă mă simt slăbit. Vreau să iau o pauză așa, să mă mai odihnesc și să îmi revin", a declarat Liviu Vârciu în cadrul unei emisiuni TV, potrivit wowbiz.ro.