Viviana Sposub a fost sinceră

Viviana Sposub și George Burcea s-au cunoscut în cadrul emisiunii Ferma, la scurt timp după ce actorul pusese capăt relației fosta lui soție, Andreea Bălan. Actorului i s-a pus din prima pata pe fosta asistetă TV, dar ea nu avea o părere prea bună despre el, din cauza lucrurilor pe care le citise în presă despre familia lui și despre divorț.

Odată cu trecerea timpului, acesta a reușit să o cucerească, iar de mai bine de un formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi. Unii se întreabă în mod constant când anume își va face curaj fostul soț al Andreei Bălan să o ceară în căsătorie pe frumoasa lui iubită.

În cadrul sesiunii de întrebări și răspunsuri pe care concurenta de la Bravo, ai stil a organizat-o pe Instagram, Burcea a întrebat-o dacă vrea să fie soția lui, iar cu siguranță nu se aștepta să primească un asemenea răspuns din partea ei.

Sursa foto (c): Viviana Sposub/InstaStory


”Tu știi prea bine răspunsul, dar nu o să-ți răspund în contextul ăsta pentru că nu așa vreau să fiu cerută. Te rog să reconsideri tot momentul, întrebarea, tot și vei primi cu siguranță un răspuns”, a menționat Viviana Sposub, pe Instagram.