Alexandra Stan, din nou singură

În vara acestui an, Alexandra Stan a luat pe toată prin surprindere, după ce a anunțat pe toată lumea că s-a căsătorit în secret cu bărbatul alături de care părea că își dorește să trăiască pentru tot restul vieții sale. Imaginile de la marele eveniment au circulat pe internet și au adunat mii de aprecieri, iar fanii s-au bucurat pentru ea crezând că, în sfârșit, și-a găsit sufletul pereche.

Cântăreața nu mai poartă de ceva vreme verigheta, iar acesta a fost primul detaliu pe care l-au remarcat fani ei de pe social media. Cu toate acestea, Alexandra Stan nu a renunțat la ea și a spus motivul clar pentru care a luat această decizie total neașteptată. Consideră că fiecare femeie are dreptul să facă tot ceea ce își dorește cu bijueria primită.


„Nu cred că se dă înapoi, poți să-l vinzi, depinde cât se scump e. Fiecare alege ce se face cu inelul, eu cred că e urât să-l dai înapoi. E ca și cum ai da înapoi amintirile. Să dea și ei înapoi aștepările pe care le-au creat și anii.", a declarat Alexandra Stan, la Neatza.