Cuza a dormit timp de două zile

Oricât de mult s-a bucurat Cuza de momentele pe care le-a trăit pe Drumul Împăraților, a dus lipsa confortului de acasă. Odată ce a ajuns în România, îndrăgitul vlogger a avut câteva lucruri pe care era nerăbdător să le facă și de care, de asemenea, avea mare nevoie. Concurentul de la Asia Express a precizat faptul că odată ce a ajuns acasă, a dormit timp de două zile, dar a mâncat și toate lucrurile care i-au lipsit enorm în competiție.

Mai mult de atât, Cuza de la Noaptea Târziu a fost nevoit să se ocupe și de o grămadă de contracte și de facturi neplătite de care nu s-a ocupat nimeni în lipsa sa. Pe scurt, după câteva zile de relaxare, a intervenit motonia cea de toate zilele.


”Când am ajuns acasă, primele două zile, am dormit, am stat în casă şi am mâncat tot ce mi-a lipsit în „Asia Express. După cele două zile, magia a dispărut, a reapărut monotonia şi am revenit la treabă, pentru că aveam deja o grămadă de contracte şi de facturi restante”, a declarat Cuza, pentru viva.ro.



”Pentru doi băieţi, în plină pandemie şi cu toate rigorile impuse de lockdown, a fost cumplit! Şi am mai sesizat ceva, era imposibil să nu existe o regulă destul de clară: dacă se întâmpla să avem noroc cu autostopul, era clar că ghinionul se muta la cazare şi invers”, a mai zis vloggerul.