Concurenta a lămurit pe toată lumea

Pe Patrizia Paglieri unii oameni o cunosc de pe vremea când se afla în juriul de la MasterChef. Un aspect care le-a atras atenția imediat fanilor competiției Asia Express a fost legat de faptul că îndrăgitul chef se îmbracă mereu în negru. Ei bine, nu a durat mult, iar concurenta emisiunii de la Antena 1 a fost luată la întrebări în ceea ce privește acest aspect, care a ridicat multe semne de întrebare.

Sinceră din fire, ea a zis clar de ce poartă doar negru. Se pare că este fericită că negrul îi ascunde dimensiunile, dar nu acesta este realul motiv pentru care a ales ca toate piesele sale vestimentare să fie negre. S-a obișnuit așa și știe că nu are cum să dea greș, ba mai mult de atât, nu are o garderobă prea mare, având în vedere că petrece mai mult timp în bucătărie decât pe la evenimente.


„Multă mișcare, fără pâine, alcool, grăsimi, iar ultima masă nu mai târziu de 18.00. Ba chiar am liber la 100 grame de ciocolată, și chiar 4-5 cafele zilnic. Mă simt bine așa, cu noile reguli însă nu ăsta e motivul pentru care mă îmbrac mereu în negru deși nuanță, mereu la modă, ascunde dimensiunile. M-am obișnuit cu negru și, așa, nu fac greșeli vestimentare. Oricum, nu am o garderobă impresionantă căci stau mai mult în bucătărie decât la evenimente.”, a mărturisit vedeta pentru libertatea.ro.