Mihai Petre, scos din sărite de un șofer

Deși au sperat că în Georgia lucrurile vor fi mai simple și oamenii mult mai înțelegători, cei doi soți au realizat că situația nu este deloc așa cum au sperat eu. După ce au pierdut imunitatea pe care le-au suflat-o Adriana Trandafir și fiica ei, Adriana Speranța, aceștia au fost nevoiți să ducă la bun sfârșit celelalte probe alături de colegii lor.

În timp ce se aflau pe drum de munte și încercau să găsească o mașină care să îi ducă la destinație, au dat nas în nas cu un șofer care s-a dovedit foarte, foarte violent care l-a scos din sărite pe cunosctul dansator. Bărbatul respectiv a coborât din autoturism și a început să se comporte tota nepotrivit, moment în care concurentul de la Asia Express a început să îl jignească.

Îi pare rău pentru felul în care a reacționat și este conștient de faptul că a fost un moment jenant, dar nu a putut tolera ca tocmai lui să i se întâmple una ca asta.


„Acesta e un alt moment jenant din punctul meu de vedere, dar face parte din viața reală. Eu regret. E un alt exemplu de șofer violent și nici asta nu poate fi tolerat până la capăt că mai avem și pe la noi exemplare.”, a declarat Mihai Petre, la testimoniale.