Bianca Drăgușanu, reacție la criticile Mihaelei Rădulescu de acum 10 ani

În cadrul unei emisiuni TV, Bianca Drăgușanu a vorbit despre viața personală și lucrurile importante din viața sa. În cadrul interviului s-a abordat și un subiect vechi, de acum zece ani, când Mihaela Rădulescu a spus despre Bianca că ar fi o ”fată de plastic„.

”Știu că o doamnă prezentatoare, nu mai știu la ce emisiune, te-a făcut, vreo zece minute încontinuu, ”fata de plastic”. Cred că acum vreo zece ani. A fost singura dată când te-am văzut răbufnind cu adevărat”, i-a amintit jurnalistul Mihai Ghiță.

”Îmi aduc aminte, știu cine. Da, zece ani, exact. De fapt, de plastic era creierul ei, dacă a putut să spună de atâtea ori un lucru atât de aberant. În ziua de azi, cardurile sunt de plastic, dar te folosești de ele, da? Și creierele mai pot fi de plastic, dacă ajungi ca tu, prezentatoare, să spui obsesiv același cuvânt într-o frază de câteva propoziții. Care, ce crezi? După câțiva ani de zile, a început să devină și ea tot de plastic. Nu dăm nume, că știm cine e”, a comentat blonda.


Cât au costat-o pe Bianca Drăgușanu operațiile estetice

În ultimii aproape 20 de ani, Bianca Drăgușanu a recurs la mai multe schimbări legate de coprul ei. Începând cu genele, tatuarea sprâncenelor, folosirea extensiilor de păr, alunițe scoase, până la mărirea buzelor, a sânilor și a posteriorului. Nasul blondei la fel, a suferit modificări. Iar ce ține de dantură, vedeta a optat pentru fațete.

În anul 2014, fosta soție a lui Victor Slav a declarat că a scos din buzunar în jur de 16.000 de euro pe toate operațiile estetice și modificările la care a recurs. În timp însă, creatoarea de modă nu s-a oprit și a continuat să âîși întrețină frumusețea, fapt care ne face să credem că suma cheltuielilor probabil s-a dublat sau s-a triplat.