Denise Rifai, cerută în căsătorie

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai râvniți burlaci de la noi din țară, iar multe doamne și domnișoare ar da orice, pentru a avea parte de puțină atenție din partea lui. Adesea, juratul de la iUmor profită de acest aspect și se folosește de auuturile sale pentru a obține tot ceea ce își dorește.

Din câte a povestit recent, lui Bendeac îi place foarte, foarte tare de Denise Rifai și ar vrea să petreacă momente intime alături de ea, dar nu îi este atât de ușor pe cât ar fi crezut. Cu toate acestea, și-a încercat norocul în momentul în care ea l-a întrebat dacă vrea să îi ofere un interviu în cadrul emisiunii pe care o moderează, iar artistul i-a spus că acceptă, dar cu o singură condiție și anume aceea de a se căsători cu el.

Mai în glumă, mai în serios, Denise Rifai a spus da, doar că actorul nu a mai mers niciodată în emisiunea sa, deoarece mama lui l-a sfătuit să nu o facă și se pare că vorbele femeii care i-a dat viață sunt literă de lege pentru el.


”Pe cuvântul meu de onoare că este foarte serios. Tu știi că ea este crush-ul meu, ce mi-ar plăcea să o dezmierd! Dacă am zis că nu mai merg cinci ani de zile la interviu, nu merg. Și i-am pus o singură condiție, iți jur pe ce am mai scump că nu glumesc. I-am zis că vin la interviu doar dacă se mărită cu mine. Mi-a zis da și facem cununia civilă la ora 12 și la ora 2 facem interviul”, a povestit Mihai Bendeac, în podcast-ul lui Măruță.