Botezatu: Viața e scurtă

Bote a fost surprind de nenumărate ori în compania cuplului care s-a destrămat recent, au petrecut foarte mult timp împreună, iar vestea divorțului l-a lăsat chiar și pe el mască. Fostul jurat de la Bravo, ai stil este de părere că indiferent de ce s-ar fi întâmplat între ei, Anamaria Prodan trebuie să se bucure la maximum de viața pe care o are.

Mai mult de atât, celebrul designer o consideră pe impresară o femeie frumoasă, deșteaptă și crede că nu duce lipsă de admiratori în viața ei. Din păcate, oricât de puternică ar fi ca femeie nu poate cotrola fiecare acțiune și nici nu poate ține oamenii alături de ea cu forța, dar prietenul ei are mare încredere că atât ea, cât și fostul ei partner își vor găsi echilibrul și vor depăși acest moment greu.


"Asta este viața. Anamaria este o femeie deșteaptă. Nu cred că duce lipsă de un alt bărbat. Amândoi sunt extraordinari și îmi sunt prieteni. Cu siguranță își vor găsi echilibrul și vor depăși. Dacă sunt sentimente e greu, dacă iubești este greu să depășești momentul atât de ușor, dar asta este. Când nu mai e iubire, trebuie să acceptăm înfrângerea. E greu, știu, mi s-a întâmplat și mie. Dar viața e frumoasă și trebuie să ne gândim mereu că e scurtă și trebuie trăită la maxim.", a declarat Cătălin Botezatu, în cadrul unei emisiuni TV, potrivit wowbiz.ro.