Zarug, cuvinte dure la adresa lui Natanticu

Toți cei care urmăresc emisiunea de la Antena 1 știu că Eliza și Cosmin Natanticu sunt un cuplu puternic, iar în cadrul competiției au demonstrat că formează o echipă setată pe ideea de a câștiga de fiecare dată. În ediția de seara trecută, cei doi au trecut în viteză pe lângă Zarug și coechipiera sa, Lorelei Bratu, în ideea în care au dorit cu orice preț să îi depășească și să fie cu un pas înaintea lor.

În momentul respectiv, Zarug s-a enervat la culme și i-a adresat lui Cosmin Natanticu o serie de cuvinte dure, sub privirile curioase ale telespectatorilor. Comendiantul a trecut în viteză, iar Zarug a declarat că era pe punctul de a-l lovi și că fiind foarte disperat să ajungă pe primul loc, uită de cel mai important lucru și anume să fie om cu toată lumea.


”Erai să mă dai jos. Felicitări, fă! E ziua ta și vrei să mă omori pe mine?! Îmi închei mie ziua ca să o celebrezi pe a ta? Du-te dracu de nebun ce ești! Îmi venea să îi crăp capul. Ar fi călcat și pe Bambi, uitându-se cu ochii mari la ei, numai ca să ajungă la steag”, a declarat Zarug, la Asia Express.