Anamaria Prodan s-a resemnat

Ori cât de mult i-a greșit Reghe, vedeta nu îl poate vorbi deloc de rău și are un respect imens pentru el, deoarece este tatăl copiilor ei. În continuare, fostul ei partener de viață este un bărbat perfect, care a fost un exemplu atât pentru familia lor, cât și pentru întreaga țară. A spus toate aceste cuvinte cu mândrie în suflet, în ideea în care va pleda toată viața sa pe noțiunea de familie.

Îndrăgita vedetă crede că s-a ajuns în această situație, din cauza faptului că bărbatul alături de care a stat atât de mult timp a avut multe puncte slabe, de care ea și copiii lor nu avut nici cea mai mică idee.

Mai mult de atât, Anamaria Prodan a declarat în fața lumii că ea a decis să îl ierte pe Laurențiu Reghecampf pentru faptul că i-a târât în mocirlă pe toți cei din familie. Este, de asemenea, pregătită să își vadă de viața ei și să privească înainte, indiferent de ceea ce s-ar întâmpla. În continuare, ea susține că tatăl copiilor ei este un om deosebit, care are un suflet bun și perfect, care a greșit și care acum învață să traiască în urma faptelor sale.


”Eu îl consider un bărbat perfect pentru că e tatăl copilului meu și niciodată n-am să vorbesc urât despre el. Cum am fost exemplu pentru țara asta și pentru familia mea, am să spun că sunt mândră de ceea ce sunt, de ceea ce sunt copiii mei. Am să pledez toată viața mea pe noțiunea de familie, pentru dragostea de părinte pentru copilul lui și pentru coloana vertebrală a familiei care întotdeauna trebuie să fie dreaptă. Se pare că Laurențiu a avut foarte multe puncte slabe de care noi n-am știut. L-am iertat și eu și copiii mei pentru toată mocirla în care ne-a băgat și îi doresc mult noroc”, a declarat Anamaria Prodan, pentru prosport.ro.