Cum s-a ales artistul cu numele de scenă

Viața lui s-a schimbat și mai tare, după ce a cunoscut-o pe Gina Pistol. Cei doi au fost foarte discreți în ceea ce privește relația lor, timp de mai bine de trei ani de zile. Au făcut primele dezvăluiri despre viața personală, în momentul în care au anunțat și că frumoasa prezentatoare de la Antena 1 va aduce pe lume un copil. Acum, fanii lor știu aproape totul despre ei, iar cei doi îndrăgostiți îi țin zilnic la curent cu tot ceea ce fac.

Multă lume a fost curioasă cum și cine i-a ales artistului numele de scenă. Se pare că de lucrul acesta s-au ocupat chiar foștii lui colegi de trupă, pentru că el era singurul dintre ei care nu avea o poreclă și era necesar să se întâmple acest lucru. I-au spus Smiley nu pentru că ar râde el mult, ci pentru că reușește să îi facă pe cei din jurul lui să râdă.


„Porecla de «Smiley» vine de la colegii din trupa Simplu, pentru că în momentul în care am intrat în trupă eu nu aveam o poreclă. Băieţii, toţi aveau câte o poreclă şi trebuiau să îmi găsească şi mie una. După ce am stat multe luni împreună, au zis «Ţie-ţi zicem Smiley!». Nu pentru că zâmbesc mult sau că râd mult, ci pentru că îi fac pe alţii să zâmbească în diferite circumstanţe. În general, tind să fac oamenii să se simtă bine şi au zis «Aşa să-i rămână numele!»”, a declarat Smiley, la Europa FM.