De le ce a pornit discuția dintre cele două

Competiția devine din ce în ce mai grea, mai ales că este ultima etapă din Turcia, iar mai apoi echipele se vor îndrepta către Georgia, unde vor avea ocazia să meargă doar șase echipe dintre cele șapte rămase. Irina Fodor le-a arătat deja piatra roșie, ceea ce înseamnă că una dintre ele va pleca sigur din concurs. Faptul că au plecat în cursă știind sigur că la final va avea loc eliminare, nu le-a fost de mare ajutor.


”În secunda aia preferam să mor de foame decât să mănânc tâmpenia aia. Mama, scuză-mă, stai puțin, că vezi chestia asta, ce vrei să spui, că eu joc teatru?! Și culmea este că nu au mai comandat și altceva, adică au comandat foarte multe chiftele. Eu am luat un cuțit și un fund ca să salvez situația”, a declarat actrița, la Asia Express.


La un moment dat, Adriana Trandafir și fiica sa, Maria Speranța, au fost nevoite că consume niște chiftele care semănau cu acelea pe care le-au mâncat într-o etapă anterioară, dar care nu au fost deloc pe gustul actriței. Tânăra a avut un moment în care a simțit nevoia să îi spună femeii că a jucat teatru în trecut, când a spus că acelea au fost pe gustul ei, iar de aici până la câteva replici usturătoare venite din partea actriței a mai fost doar un pas.


”Ce era atât de grav că o femeie ia o varză și o toacă, să facă o salată?! Doar nu făceam varză călită cu rață la cuptor. Eu am câștigat partida. Mi-am tocat restul de varză până la cotor și am frecat-o cu sare”, a mai zis Adriana Trandafir.